DJ cu renume vor evolua în cadrul unui concert grandios, organizat de Ziua Internațională a Studenților la Bălți. Sunt așteptați aproximativ 80.000 de oameni

16 Octombrie 2019 922

Un concert de zile mari, cu participarea unor DJ renumiți, va fi organizat în 17 noiembrie, de Ziua Internațională a Studenților la Bălți. Se așteaptă ca la eveniment să se adune aproximativ 80 de mii de oameni. Despre asta a anunțat pe o rețea de socializare liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, care a dat de înțeles că este sigur de victoria pe care o va obține în lupta pentru fotoliul de primar al municipiului Bălți.

Seara trecută, Usatîi a făcut un live pe Facebook din piața centrală a orașului, pentru a arăta havuzul inaugurat recent, după ce a fost supus unor lucrări de reparație. Să admire fântâna arteziană au venit și zeci de bălțeni, care au făcut poze și au aruncat monede în apă.

Liderul Partidului Nostru a reamintit că havuzul a redevenit proprietate municipală în urma unor negocieri pe care le-a purtat cu administrația magazinului UNIC din oraș. Reabilitarea lui a costat bugetul municipal aproape trei milioane de lei.

“Mulți spun că reabilitarea havuzului a costat cât cel din Chișinău. Nu este adevărat. Investițiile în cel din Capitală se ridică la aproximativ opt milioane. Se vorbea mult și despre faptul că havuzul a fost reîntors orașului de către “roșii”, care au utilizat această informație și în spoturile lor electorale. Oamenii știu însă că acesta este rezultatul negocierilor noastre din 2016”, – a mai spus Renato Usatîi.

Usatîi a mai spus că în ajunul alegerilor, socialiștii intenționează să organizeze la Bălți un concert cu show de lumini.

“Ei nu declară cheltuielile electorale, billboardurile lor costă câte o sută de lei bucata, ș.a.m.d.. De aceea, chipurile au bani. Ei bine, o să venim să dansăm, să cântăm. Cred că pentru ei va fi ultimul dans”, – a afirmat ironic Renato Usatîi.

El a spus că următorul concert grandios la Bălți a fost planificat pentru Ziua Internațională a Studenților, sărbătorită în 17 noiembrie: „Voi anunța numele invitaților după alegeri. Vor fi DJ cu renume. Cred că 70-80 de mii de oameni se vor aduna la concert, mulți vor veni din Chișinău. Noi, cei din Bălți o să fim bucuroși să-i vedem pe toți.”

Renato Usatîi a mai spus că în prezent continuă discuțiile cu proprietarii clădirii în care se află cinematograful “Patria”. Antreprenorul va primi un alt teren în oraș, iar cinematograful va fi reparat și inaugurat pentru bălțeni.