Fundația „Renato Usatîi” a alocat satului Ruseni 100 de mii de lei pentru Hramul localității

19 Septembrie 2016 2.699

Către hramul satului Ruseni, raionul Edineț, Fundația „Renato Usatîi” a alocat acestei localități 100 de mii de lei pentru dezvoltarea infrastructurii sătești. Drept răspuns, locuitorii satului i-au acordat liderului „Partidului Nostru” statutul de oaspete de onoare al satului Ruseni.

Președintele fundației Elena Grițco a felicitat locuitorii satului declarînd: „Noi cunoaștem, cît de greu le este satelor moldovenești. La fel, noi cunoaștem atitudinea autorităților centrale față de acest fapt. Sperăm că micul nostru cadou vă va fi de folos”.

Grițco a dat citirii felicitarea lui Renato Usatîi sătenilor: „Din tot sufletul vă urez sănătate și bunăstare, pentru ca Îngerul Păzitor să vă apere și pe voi, și pe familia Dumneavoastră”.
Cu ocazia sărbătorii, locuitorii satului au fost felicitați și de către candidatul potențial la funcția de președinte din partea „Partidului Nostru”, Dumitru Ciubașenco.

Din partea sa, primarul satului Ruseni, Denis Usturoi, a spus: „Vreau să-i mulțumesc lui Renato Usatîi pentru acest cadou generos, pentru aportul la dezvoltarea satului. Garantăm că banii vor fi utilizați cu maximă eficiență, în folosul tuturor cetățenilor”.