Florești: Guvernul minte despre majorarea pensiilor, iar drumurile se repară din banii noștri

06 Noiembrie 2018 1.992

Conducerea „Partidului Nostru” continuă să viziteze raioanele țării. Astăzi, 6 noiembrie, vicepreședinții PN Elena Panuș, Ilian Cașu și Elena Grițco, împreună cu Eduard Pleșca au vizitat raionul Florești, unde au avut mai multe întîlniri interesante cu simplii locuitori ai orașului și a unor sate apropiate. La întîlniri a participat și conducătorul organizației teritoriale a „Partidului Nostru” Ruslan Crîjanovschii și alți activiști locali.

„Noi încredere avem doar în Renato Usatîi”, acesta este mesajul principal pe care floreștenii l-au transmis conducătorilor PN, a scris pe rețelele de socializare Ilian Cașu. „Oamenii știu și pot deosebi hoții de la putere de cei care nu-i fură”, a mai adăugat vicepreședintele formațiunii.

„Această guvernare ne-a furat viitorul, ne-a luat chiar și dreptul la speranța în ziua de mîine”, spun mulți oameni. În rezultat, țara pustiește: satele mor, orașele ajung la decădere – iar Floreștiul este tipic în această privință.

Bătrînii din Florești au spus că guvernarea minte despre majorarea pensiilor: „Cum au fost mizerabile, așa și au rămas pensiile. Și drumurile se mai cîrpesc tot din banii noștri, dar panglicile le taie pd-iștii”, spun localnicii, fapt despre care Elena Panuș a scris pe rețelele de socializare, adăugînd: „Le mulțumim pentru susținerea Partidului Nostru și multe urări de bine pentru Renato Usatîi”.