Raioanele Fălești și Soroca – pentru Ciubașenco și dizolvarea Parlamentului!

17 Octombrie 2016 1.025

Consiliile locale Fălești și Soroca și-au declarat susținerea pentru inițiativele pe care le-a lansat candidatul „Partidului Nostru” la funcția de președinte, Dumitru Ciubașenco. Este vorba despre intenția lui Ciubașenco de a emite, imediat după victoria la prezidențiale, un decret privind dizolvarea Parlamentului și inițierea alegerilor parlamentare anticipate. Declarația privind susținerea lui Ciubașenco au adoptat-o consilierii orășenești, raionali și locali din raioanele Fălești și Soroca.

Menționăm că, conform rezultatelor votării pe Internet, care are loc pe site-ul votum.md, în raioanele Soroca și Fălești Dumitru Ciubașenco se află pe prima poziție, cu rezultatul de 41,9% și 42,2%.

„Indiferent cine va ajunge în funcția de președinte, țara nu va putea fi scoasă din captivitate, iar viața oamenilor nu se va schimba în bine atît timp cît în Parlament și în Guvern vor rămîne reprezentanții regimului oligarhic”, se menționează în declarația semnată de consilieri. „Dumitru Ciubașenco este unicul candidat care se obligă public să facă ceea ce vrea poporul – alegeri parlamentare anticipate”.
„Vom fi împreună cu Ciubașenco pînă la victoria finală asupra criminalilor de la guvernare”, conchid consilierii locali din raioanele Fălești și Soroca.