PLAHOTNIUC AR STA ÎN SPATELE UNOR CRIME DE AMPLOARE. USATÎI: „AM DOSARE STUFOASE PE CARE SUNT GATA SĂ I LE OFER LUI STOIANOGLO”

15 Ianuarie 2020 876

“O să-i ofer noului procuror general informații și acte ce dovedesc faptul că Vladimir Plahotniuc, folosindu-se de serviciile unor infractori, era implicat în spălări de bani pentru unele companii, recunoscute ca fiind teroriste sau fabricau arme nucleare. Am seturi stufoase de acte pe care sunt gata să i le ofer lui Stoianoglo. Sunt convins că după asta numele lui Stoianoglo va deveni cunoscut nu doar în toată Moldova dar și pe tot globul pământesc”, a declarat Usatîi.

El a mai spus într-un live pe Facebook că o să-i vorbească noului procuror general, Alexandru Stoianoglo despre toate infracțiunile în care era implicat Plahotniuc și în care este vorba despre sute de milioane de dolari.

“O să fie multă informație utilă. Sunt convins că Stoianoglo, cooperând cu forțele de drept din alte țări, va confirma tot ce o să-i spun. Este vorba despre tot felul de legături, înțelegeri, tranzacții…Stoianoglo va deveni cunoscut ca omul care a dat peste cap scheme nu doar ale unor infractori din Moldova, ci ale autorilor unor crime transcontinentale. Credeți-mă știu despre ce vorbesc”, a punctat Usatîi.