Panuș: Locuitorii din sate sînt pregătiți să ofere o lecție usturătoare regimului

30 Ianuarie 2019 2.039

Locuitorii din sate simt pe propria piele atitudinea batjocoritoare a autorităților față de simplii cetățeni. Țăranii înțeleg perfect esența politicii partidelor de guvernare și sînt pregătiți să ofere o lecție usturătoare regimului la alegerile parlamentare.

Despre aceasta a scris pe rețelele de socializare vicepreședintele „Partidului Nostru” Elena Panuș ca urmare a întîlnirilor cu locuitorii satelor din raionul Edineț.

„M-am întîlnit astăzi cu locuitorii satelor Stolniceni și Chiurt din raionul Edineț. Oamenii se plîng pe atitudinea batjocoritoare a autorităților față de oamenii în etate, se plîng pe minciunile Guvernului privind majorarea pensiilor și salariilor, iar în realitate, pe zi ce trece, simplul cetățean duce un trai tot mai greu. Și tinerii, și bătrînii, înțeleg că alegerile sînt o șansă de a schimba, dacă nu calitatea vieții, cel puțin atitudinea guvernării față de simplul cetățean, dar, în același timp, ei pun la îndoială corectitudinea scrutinului electoral. În pofida tuturor acestor dezamăgiri, oamenii din sate înțeleg perfect esența politicii partidului de guvernare și sînt pregătiți să ofere o lecție usturătoare pe 24 februarie”, a spus Elena Panuș în postarea sa de pe Facebook.