Candidatul independent Elena Grițco și-a exercitat dreptul la vot: Am votat pentru ca Bălțiul să rămînă o zonă liberă de regimul Plahotniuc

20 Mai 2018 3.616

Candidatul independent la funcția de primar al municipiului Bălți Elena Grițco, vicepreședinte al „Partidului Nostru”, și-a exercitat dreptul la vot în cadrul alegerilor locale noi, din 20 mai 2018.

Întrebată pentru ce a votat, ea a spus că, începînd cu anul 2015 și pînă în prezent „capitala de nord” a țării a cunoscut o dezvoltare, iar astăzi și-a dat votul „pentru ca această dezvoltare să continue”.

„Am votat pentru ca municipiul Bălți să rămînă un oraș liber, o zonă liberă de regimul Plahotniuc, am votat pentru ca municipiul Bălți să fie un oraș care din 2015 pînă în prezent a arătat o dezvoltare și am votat pentru ca această dezvoltare să continue”, a spus Elena Grițco.

„Desigur că bălțenii își fac astăzi alegerea și sper că astăzi Bălțiul nu va fi stopat în dezvoltarea sa și, cu pași rapizi, în 2019, trebuie să reușim să facem multe lucruri frumoase și să realizăm multe proiecte doar pentru bălțeni”, a mai spus Grițco.

Este de menționat că anterior Elena Grițco, care a fost înregistrată în calitate de candidat de „forță majoră” al „Partidului Nostru”, în cazul excluderii din cursa electorală a candidatului de bază al formațiunii, a îndemnat bălțenii să-l susțină pe Nicolai Grigorișin.