Edineț: Doar echipa „Partidului Nostru” poate schimba spre bine viața omului simplu – așa spun oamenii

12 Octombrie 2018 2.170

Astăzi, 12 octombrie, Elena Panuș, Ilian Cașu și Elena Grițco, împreună cu Eduard Pleșca și consilierii raionali din partea „Partidului Nostru” au vizitat orașul Edineț și unele sate din raion. Oamenii au salutat călduros vicepreședinții formațiunii politice.

Cu locuitorii din Cepeleuți s-a inițiat o discuție interesantă despre problemele satului, precum și situația din țară. Întîlnirile au avut loc la piața agroalimentară. Oamenii s-au adresat cu probleme concrete. Săteanca Galina a spus cu indignare că nu înțelege de ce în țară o sticlă de apă costă 5-6 lei, iar laptele cumpărat de la țărani – 3,5 lei. „Guvernarea este criminală”, a conchis Galina. Despre aceasta a scris pe Facebook Elena Panuș:

Elena Grițco, pe pagina sa de Facebook, a menționat că în satul Hincăuți, unde echipa „Partidului Nostru” a vizitat piața sătească, oamenii și-au exprimat respectul și încrederea față de liderul partidului Renato Usatîi, iar astfel este peste tot.

Ilian Cașu a subliniat că o mulțime de oameni, pe care i-a întîlnit echipa „Partidului Nostru” în raioanele din țară, îl susțin pe Renato Usatîi. Locuitorii Moldovei cunosc că doar echipa „Partidului Nostru” poate schimba situația în bine viața omului simplu. Iar locuitorii din Edineț, la fel, îndeamnă la continuarea luptei și să nu renunțe. Scopul este unul – victoria „Partidului Nostru” – nu există nicio altă soluție pentru Moldova.

Amintim că vicepreședinții „Partidului Nostru” Elena Panuș, Ilian Cașu și Elena Grițco împreună cu colegii săi de partid merg cu regularitate în raioanele Moldovei, în orașele și satele din țară, unde au loc întîlniri cu oamenii simpli și activiștii locali ai partidului.