Raioanele Dondușeni și Leova îl susțin pe Dumitru Ciubașenco!

07 Octombrie 2016 1.324

Consilierii consiliilor locale din raionul Dondușeni și-au declarat susținerea pentru inițiativa cu care a ieșit candidatul la funcția de președinte al Moldovei, din partea „Partidului Nostru”, Dumitru Ciubașenco. Este vorba despre intenția lui Ciubașenco de a emite imediat după victoria la alegerile prezidențiale un decret privind dizolvarea Parlamentului și inițierea alegerilor parlamentare anticipate. Declarația în susținerea lui Ciubașenco au adoptat-o, de asemenea, consilierii consiliului orășenesc și raional Leova, precum și consilierii orașului Iargara, satul Tigheci și Cneazevca, raionul Leova.

Precizăm că, conform rezultatelor votării pe Internet, care are loc pe pagina web votum.md, în raioanele Dondușeni și Leova, Dumitru Ciubașenco este în prezent pe primul loc, cu rezultatul de 35% și respectiv 26,7% din numărul total al respondenților.

„Indiferent cine va fi președinte, viața cetățenilor noștri nu se va schimba spre bine atît timp cît Parlamentul și Guvernul Moldovei se află în mîinile bandiților și oligarhilor”, se menționează în declarație. Dumitru Ciubașenco este unicul candidat care și-a asumat în mod public obligațiunea de a face ceea ce cer cetățenii Moldovei – de a desfășura alegeri parlamentare anticipate.

Împreună cu Dumitru Ciubașenco vom lupta pînă la victoria definitivă asupra hoților aflați la putere”, conchid consilierii locali din raioanele Dondușeni și Leova.