Fapte bune în ajun de sfintele Paști. 4.200 de sticle de apă a oferit Partidul Nostru ANSP

18 Aprilie 2020 990

4.200 de sticle de apă plată a oferit Partidul Nostru Agenției Naționale pentru Sănătate Publică, în ajunul Învierii Domnului. Stocul a fost asigurat de un agent economic, care a livrat zilele acestea 42.000 de sticle de apă spitalelor din mai multe raioane de la nordul țării. Despre aceasta membrul Partidului Nostru, Elena Grițco a anunțat pe pagina sa de Facebook, unde a postat și mai multe imagini.

“Facem fapte bune! În ajunul Învierii Domnului, am oferit un lot de 4.200 de sticle de apă plată Agenției Naționale pentru Sănătate Publică. Aducem sincere mulțumiri agentului economic care ne-a pus la dispoziție această apă, atât de necesară în perioada dificilă în care se află întreaga țară. În total, 42 de mii de sticle am distribuit spitalelor din raioanele Fălești, Glodeni, Râșcani, Drochia, Bălți”, scrie Elena Grițco.

Ea a îndemnat și alte companii să facă fapte bune în această perioada în care Moldova se confruntă cu o criză majoră.

“Îndemnăm toate companiile care pot face un bine zilele acestea să nu rămână indiferente și să ofere câte puțin din bunurilor lor celor care au nevoie. Vă îndemnăm de Sfintele sărbători și nu numai să fim mai buni, mai generoși și mai uniți împotriva acestei nenorociri pe care o vom putea învinge doar împreună! Să aveți parte de multă sănătate și de sărbători Binecuvântate alături de cei dragi!”, își încheie postarea membrul PN, care este și consilier în Consiliul municipal Bălți.