Dumitru Ciubașenco a participat la Hramul satului Ferapontievca

10 Octombrie 2016 1.147

Candidatul „Partidului Nostru” la funcția de președinte, Dumitru Ciubașenco, a participat la sărbătoarea hramului satului Ferapontievca, autonomia găgăuză, care a avut loc pe 9 octombrie.

„Renato Usatîi vă transmite calde felicitări și închinăciuni. Cunoașteți cu toții că noi iubim mult Găgăuzia și simțim dragostea voastră. Vă mulțumim pentru asta. Felicitări cu ocazia sărbătorii, vă urăm toate cele bune, pace și bunăstare în fiecare casă”, a declarat Ciubașenco.

Din partea sa, primarul satului Valentina Nedova i-a mulțumit echipei lui Renato Usatîi și Dumitru Ciubașenco pentru ajutorul acordat: „Deja de un an, copiii se joacă pe complexul de joacă pentru copii, instalat anul trecut. Mamele sînt foarte fericite, au unde duce copiii”.

Vicepreședintele „Partidului Nostru”, Nicolai Țipovici a subliniat că „Partidul Nostru” va continua să ofere susținere satelor Moldovei.
„Vă felicit cu ocazia sărbătorii hramului. Vă doresc să rămîneți la fel de iubitori de viață, să iubiți și să prețuiți pămîntul pe care v-ați născut și trăiți. Mulțumim pentru susținerea pe care ne-o acordați”, a declarat Țipovici.