Ciubașenco: Ieșirea lui Lupu în turul doi va trezi proteste în masă

09 Octombrie 2016 937

Ieșirea candidatului oligarhului Vladimir Plahotniuc, Marian Lupu în turul doi al alegerilor prezidențiale va trezi acțiuni de protest în masă, în avangarda cărora va fi echipa lui Renato Usatîi. Despre aceasta a spus candidatul „Partidului Nostru” la funcția de președinte, Dumitru Ciubașenco, în cadrul întîlnirii cu locuitorii satului Iserlia, raionul Basarabeasca, unde a fost prezentat Decretul Nr.1 „Cu privire la dizolvarea Parlamentului RM”.

 

Așa, potrivit lui, nivelul încrederii în Lupu nu depășește 3%, însă, sondajele de opinie false indică cu totul alte cifre: „Ei îi desenează 10-12%, încercînd să-l scoată în turul doi”.
„Evident, aceasta trezește indignarea cetățenilor. Ieșirea lui Lupu în turul doi va trezi proteste în masă, în avangarda cărora va fi „Partidul Nostru””, a subliniat el.

Ciubașenco a declarat că falsificărilor pe care le va organiza partidul lui Plahotniuc, echipa lui Renato Usatîi le poate răspunde cu încrederea în sine și unitatea partidului.

„Dacă ei îi vor „desena” 15%, noi trebuie să luăm în primul tur 25-30%, pentru ca niciun fel de falsificări sau cumpărări să nu poată avea efect. Este posibil și noi lucrăm activ pentru asta”, a încheiat el.