Ciubașenco: Iată că și unionistul Duca l-a expus pe Lupu în rolul unui mare savant

09 Septembrie 2016 789

Partidul Democrat controlat de Plahotniuc continuă utilizarea, în stilul său propriu, resurselor administrative pentru promovarea candidatului său la funcția de președinte – liderul formal al formațiunii, Marian Lupu, anunță portalul 1news.md

 

Viitorul candidat al „Partidului Nostru”, jurnalistul Dumitru Ciubașenco a comentat pe pagina sa de Facebook, apariția de formă și luarea de cuvînt a domnului Lupu în cadrul conferinței Academiei de Științe, dedicată aniversării a 25 de ani de Independență a Moldovei.

„Canalele porno ale lui Plahotniuc comunică că „Academia de Științe a Moldovei îl susține pe candidatul PDM la funcția de președinte, Marian Lupu”. Aceasta chipurile s-a întîmplat în cadrul conferinței dedicate aniversării a 25 de ani de Independență, la care ar fi fost „invitați liderii tuturor partidelor, dar a venit doar Lupu”, pentru că „doar el înțelege rolul științei”.

Toate asta reprezintă o minciună ordinară și utilizarea resurselor administrative în stilul său caracteristic de escroci-„demoni”.

Academia de Științe NU l-a susținut pe Lupu. Academicienii NU știu despre asta. Aceasta a fost propria inițiativă a hoțului, unionistului și membrului Guvernului PDM, Duca, care cu susținerea acestui partid a fost reales ilegal la cel de-al treilea termen în calitate de președinte al Academiei”, a explicat jurnalistul. Potrivit convingerii acestuia, toată farsa de ieri a fost jucată special pentru candidatul PDM, întrucît reprezentanții altor formațiuni politice nici măcar nu au fost invitați la conferință.

„Pe liderii altor partide Duca NU i-a invitat la această conferință. Toată această farsă a fost jucată special pentru Lupu. Rolul prostesc de nuntași l-au jucat în prezidium primii doi președinți ai țării Mircea Snegur și Petru Lucinschi, care, de asemenea, au fost atrași în campania pentru Lupu.

Duca a transformat Academia de Științe în cuibul corupției, unionismului și filiala PDM. NU avem nevoie de o asemenea Academie politizată și „democratizată” de științe.

Hoțul și unionistul Duca îl prezintă pe Lupu în rolul unui mare savant. Este ridicol. Tot ceea ce trebuie să știți despre Lupu, este ceea că el este o „Marian-etcă” și candidat a lui Plahotniuc.

Votul pentru Lupu este votul pentru Plahotniuc. Cui îi place Plahotniuc – acela este pentru Lupu”, a scris Dumitru Ciubașenco în publicația sa.