Ciubașenco în raionul Florești: Plahotniuc a transformat Moldova în închisoare

19 Octombrie 2016 1.107

Dezastrul și starea depresivă a țării ce domnesc în jur sînt caracteristice închisorii în care Plahotniuc a transformat Moldova, autoproclamîndu-se drept supraveghetor.

Despre aceasta a declarat astăzi candidatul „Partidului Nostru” la funcția de președinte, Dumitru Ciubașenco, în cadrul unor întîlniri care au avut loc la Florești, în satele Ghindești și Cunicea.

„În general, situația este extrem de depresivă, pe oriunde se simte lipsa de încredere a oamenilor că ceva mai poate fi schimbat. Neîncrederea în stat este vizibilă peste tot. Oamenii sînt de acord cu noi că cu această putere nu se va putea schimba nimic, iar Moldova cu Plahotniuc nu are niciun viitor”, a declarat el.

Așa, potrivit lui Ciubașenco, oligarhul a transformat Moldova în închisoare și s-a autoproclamat drept supraveghetor: „Plahotniuc a transformat Moldova în închisoare și a devenit șeful ei. Mulți candidați susțin că intenționează să elibereze instituția prezidențială. N-are niciun sens. Să zicem că vor elibera ei o „baracă”, iar lui Plahotniuc îi vor rămîne toate celelalte – judecătoriile, Parlamentul, Guvernul, Procuratura”.

„El, rămînînd șef al acestei închisori nu va permite niciunui președinte să schimbe ceva. Dacă președintele va încerca să acționeze sistematic, în sistemul controlat de oligarh – nu va schimba nimic”, a încheiat Ciubașenco. „Trebuie eliberată toată Moldova, iar asta trebuie realizat doar printr-un decret prezidențial privind dizolvarea Parlamentului”, a subliniat el