Ciubașenco la Sîngera: Încercarea regimului de a falsifica alegerile va duce la înfrîngerea sa

11 Septembrie 2016 959

„Dacă guvernarea va decide să falsifice alegerile, acesta va declanșa evenimente în rezultatul cărora noi oricum vom obține victoria” – despre aceasta a declarat Dumitru Ciubașenco în cadrul întîlnirii cu locuitorii orașului Sîngera, care a avut loc în cadrul campaniei naționale de colectare a semnăturilor în susținerea sa la funcția de președinte al Republicii Moldova, înaintat de „Partidul Nostru”.

 

Corupția totală și fărădelegea au cuprins toate domeniile statului, iar dacă regimul nu va fi debarcat, republica nu va avea șanse, este convins Ciubașenco. „Deplasîndu-ne prin Moldova, vedem cît de mult a degradat totul. Totul e distrus. Începi să te gîndești: e posibil oare de a opri acest proces de degradare și de a începe de a renaște țara noastră? Sînt convins că, cu forțele întregului popor, vom reuși să prevenim o catastrofă națională și să restaurăm tot ceea ce a fost distrus”.

„Pe această cale voi merge pînă la capăt”, a adăugat Ciubașenco. Locuitorii Sîngerei i-au adresat lui Dumitru Ciubașenco multiple întrebări în cadrul întîlnirii și au lăsat zeci de semnături în susținerea înregistrării sale în calitate de candidat la funcția de președinte al Moldovei.