Ciubașenco la Strășeni: Autoritățile încearcă să sustragă atenția de la furtul secolului cu „tancurile rusești”

06 Octombrie 2016 1.107

Regimul oligarhului Vladimir Plahotniuc poate întreprinde încercări privind excluderea candidatului „Partidului Nostru”, Dumitru Ciubașenco, dar „proprietarul” Partidului Democrat trebuie să țină minte că cetățenii dețin dreptul moral pentru răscoală.

Despre aceasta Ciubașenco a declarat în cadrul întîlnirii cu alegătorii în orașul Strășeni, în cadrul căreia a fost prezentat Decretul Nr.1 „Privind dizolvarea Parlamentului RM”.

„Ruda lui Plahotniuc, Andrian Candu, la momentul actual se află în SUA. El și acum încearcă să mintă despre cum Rusia ar finanța partidele politice, iar miliardul va fi întors”, a declarat Ciubașenco.
Ciubașenco a subliniat că ruda oligarhului minte, întrucît miliardul a fost furat nu pentru a fi întors. El a mai menționat că Andrian Candu a lansat o „sperietoare” despre tancurile rusești, doar pentru a sustrage atenția oamenilor de la „furtul miliardului”.

„Cunoașteți că ei vor încerca să falsifice și rezultatele acestor alegeri. Noi nu excludem că și pe noi vor încerca să ne excludă din campania electorală, așa cum au făcut cu partidul lui Renato Usatîi în 2014. Autoritățile însă trebuie să țină minte că, așa cum stă scris în Declarația drepturilor omului, poporul ajuns la limita disperării are dreptul la răscoală”, a rezumat Ciubașenco.