Ciubașenco la Ocnița: Scenariul puterii – să fure tot. Următoarele sînt două milioane de hectare de pămînt

03 Octombrie 2016 999

„Regimul de guvernare din Moldova practic distruge poporul, se ocupă de genocid, alungă oamenii după hotare. Dacă noi nu vom demonta acum acest sistem, nu vom opri căderea, nu vom începe dezvoltarea, atunci în 4-5 sau 8 ani ei vor fura tot ce mai poate fi furat aici”. Despre aceasta declarat candidatul la funcția de președinte înaintat de „Partidul Nostru”, Dumitru Ciubașenco, vorbind duminică în fața cetățenilor orașului Ocnița din nordul Moldovei.

 

Pentru a termina cele începute, oligarhul care stă în spatele acestui sistem de conducere în țară, intenționează să scoată beneficii proprii din Acordul de Asociere cu UE în ceea ce ține de punerea în aplicare în Moldova a practicii legislative a Uniunii Europene.

„Ultima ce mai pot fura ei – este pămîntul. Privind Acordul de Asociere a Uniunii Europene, Guvernul Moldovei și-a asumat obligația de a implementa și la noi legile europene. Aceste legi prevăd comercializarea pămînturilor către străini. Aceasta va fi ultima, ce vor mai vinde”, a subliniat Ciubașenco.

Politicianul de opoziție a prezis un scenariu deloc încurajator pentru Moldova, care va fi realizat dacă la putere va rămîne regimul oligarhic actual: „2 milioane de hectare de pămînt arabil, pe care îl avem – va fi vîndut străinilor pentru 3-4 miliarde de dolari, ulterior vor vinde toate băncile, vor vinde tot ceea ce a rămas. Oamenii nu le mai trebuie – oamenii vor fi alungați peste hotare, iar pensionarii vor fi lăsați să moară. Într-un final, ei pur și simplu vor „stinge lumina” în Moldova și vor pleca și ei de aici”.