Ciubașenco la Fălești: De frică față de Usatîi, Plahotniuc și-a ieșit din minți

22 Octombrie 2016 1.068

Intenția de a emite ordin pentru arestarea liderului „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, precum și excluderea practică a acestuia din alegerile prezidențiale, demonstrează doar despre frica pe care o are oligarhul Vladimir Plahotniuc în fața lui Usatîi.

Despre aceasta a declarat candidatul „Partidului Nostru” la funcția de președinte, Dumitru Ciubașenco, la întîlnirea cu locuitorii orașului Fălești, în cadrul căreia a fost prezentat Decretul Nr.1 „Cu privire la dizolvarea Parlamentului”.

„Anume de aceasta el a fost sceptic în privința revenirii la Chișinău. Și, din cîte vedem, temerile lui, din păcate, se adeveresc”, a declarat Ciubașenco, comentînd declarațiile lui Usatîi privind faptul că procuratura a făcut o solicitare în instanță privind eliberarea unui ordin de arest pe numele său.

„Lui Plahotniuc, cum se spune, i s-a dus „crîșa”, și-a ieșit din minți. Anume de aceasta practic l-a exclus pe Usatîi din alegerile prezidențiale. La fel cum, acum doi ani, de frică față de Usatîi, partidul său a fost exclus din alegerile prezidențiale”, a adăugat el.

Ciubașenco a subliniat că Usatîi, în condițiile participării la alegerile prezidențiale, ar fi învins: „El ar fi putut schimba situația în țară spre bine, ar fi putut face ordine”.