Ciubașenco: Aplicînd ștampila în buletin, amintiți-vă de planul lui Plahotniuc de a-și legaliza puterea în Moldova

24 Februarie 2019 1.294

Candidatul „Partidului Nostru” în circumscripția uninominală nr.28, Dumitru Ciubașenco, a îndemnat cetățenii Moldovei să nu-i permită lui Plahotniuc de a-și obține legalitatea internă în Moldova.

„Capul acestui regim, liderul Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, intenționează să-și obțină, în sfîrșit, legitimitatea internă în Moldova. pînă acum el n-a avut această legitimitate, avînd doar legitimitatea generică oferită de partenerii externi, dar nimeni nu l-a ales direct niciodată”, a menționat politicianul. Potrivit lui, Plahotniuc are un plan concret privind capturarea definitivă a puterii în țară și stabilirea unei dictaturi antipopulare, ceea ce nu trebuie admis în niciun caz.

„Stimați alegători, atunci cînd aplicați ștampila de vot, amintiți-vă de planul lui Plahotniuc din trei etape: de a obține legitimitatea în circumscripție, a deveni prim-ministru și de a fi ales în calitate de președinte pentru a distruge definitiv toți concurenții care îi are”, a declarat Dumitru Ciubașenco.