Ciubașenco l-a numit pe Plahotniuc „prostănac fricos și laș”

23 Septembrie 2016 976

Candidatul la funcția de președinte din partea „Partidului Nostru”, Dumitru Ciubașenco l-a numit pe coordonatorul Coaliției de guvernare din Moldova, Vladimir Plahotniuc drept „prostănac fricos și laș”, dar și „paranoic ieșit din minți”. Ciubașenco a făcut această declarație după ce „Partidul Nostru” l-a învinuit pe Plahotniuc în declanșarea unor presiuni împotriva activiștilor săi și organizarea persecuțiilor politice în adresa candidatului PN la funcția de președinte.

„Paraziții lui plahotniuc îl prezintă drept un om deștept și puternic. Dar acea fărădelege pe care o face împotriva „Partidului Nostru”, demonstrează că el este un prostănac fricos și laș. Un șacal din desenul animat „Maugli”. Șobolan din „Nobil””, a scris Ciubașenco pe rețelele de socializare.

„La toate acestea, la el cu siguranță nu e totul în regulă cu capul. Paranoicul plahotniuc pur și simplu și-a ieșit din minți. Dacă paranoicii au minte. Plus la toate, este și un nătîng. Pentru că doar un nătîng poate fi amăgit de bani, așa cum fac asta paraziții său”, a mai declarat Ciubașenco.

„Cineva își face griji din cauza atacurilor forțelor și canalelor plahotniuciste. Dar atunci cînd într-o curte la voi sare un cîine, voi doar nu duceți tratative cu el. Îi spuneți stăpînului ca el să-l lege și să-i pună botnița, să-l alunge în cușcă. Dar în cazul lui plahotniuc asta nu funcționează. Pentru că anume el și-a dezlegat cîinii. Un om bolnav”, a conchis candidatul la funcția de președinte din partea „Partidului Nostru”.