Ciubașenco la întîlnirea de la „Ionel”: Doar „Partidul Nostru” spune franc, cum și cînd va fi înlocuită puterea

20 Octombrie 2016 1.085

Concurenții electorali ai „Partidului Nostru”, în ciuda declarațiilor bogate privind necesitatea de luptă cu „oligarhii”, în mod straniu tac cu privire la faptul cînd și în ce mod va fi schimbată puterea.

Despre aceasta a declarat candidatul „Partidului Nostru”, Dumitru Ciubașenco la întîlnirea de astăzi cu angajații fabricii „Ionel”, în cadrul căreia a fost prezentat Decretul Nr.1 al Președintelui „Cu privire la dizolvarea Parlamentului”.

„După ce Andrei Năstase, președintele partidului „Platforma Demnitate și Adevăr”, a fost practic exclus din campania electorală, noi am rămas unica forță care îl critică dur pe Plahotniuc”, a declarat el.

Ciubașenco a subliniat că ceilalți concurenți ai „Partidului Nostru” nu spun despre modalitățile de schimbare a puterii: „Ei se limitează la declarații despre necesitatea desfășurării reformelor, schimbării sistemului, dar nu spun cum și cînd se va face aceasta”.

„Noi propunem să facem asta rapid, printr-o lovitură, prin intermediul unui decret. Noi considerăm că aceasta este posibil”, a încheiat el.