Ciubașenco la întîlnirile din Chișinău: Soarta lui Plahotniuc va fi decisă de cetățenii Moldovei

07 Septembrie 2016 965

Jurnalistul Dumitru Ciubașenco, care în aceste zile participă la campania națională de colectare a semnăturilor pentru înaintarea sa în calitate de candidat la funcția de președinte al RM, din partea „Partidului Nostru”, a avut o întrevedere cu locuitorii Chișinăului în unul dintre cele mai aglomerate cartiere a capitalei, la Piața Centrală.

 

În cadrul întîlnirii, pentru susținerea lui Ciubașenco au fost colectate peste o sută de semnături. Mulți dintre vizitatorii pieței și oameni care comercializează în pavilioane, se apropiau pentru a-i strînge mîna lui Dumitru Ciubașenco, să pozeze alături de el și să discute. Cetățenii și-au exprimat convingerea că candidatul „Partidului Nostru” este cel care va pune capăt fărădelegilor comise de autorități.

Printre adresările locuitorilor capitalei, enunțate la întrevedere, au fost și solicitări de a atrage la răspundere, conform legii, „proprietarul” Partidului Democrat, oligarhul Vlad Plahotniuc. Ciubașenco a subliniat că soarta lui Plahotniuc va fi decisă de cetățenii țării: „Noi îl vom aduce în piață, iar oamenii vor decide ei ce să facă cu el”. „Trebuie să terminăm cu Plahotniuc, ca politician care a transformat Moldova în închisoare. El se teme. El nu poate ieși în stradă, nu poate urca în maxi-taxi. El se aseamănă cu Goodwin (personaj din povestea «Vrăjitorul din Oz», mincinos care s-a ascuns de omanei în castelul său – n.red.), fost administrator în circul părăsit”, a rezumat Ciubașenco.
Orășenii i-au urat succese lui Dumitru Ciubașenco și victorie la alegerile prezidențiale.