Ciubașenco la protest: Adunătura de bandiți, numită „parlament”, a scuipat din nou în sufletul oamenilor

03 Octombrie 2016 785

Candidatul „Partidului Nostru” la funcția de președinte al Moldovei, Dumitru Ciubașenco a participat la acțiunea de protest împotriva deciziei luate de Guvern privind punerea pe umerii cetățenilor țării a miliardului furat de autorități.

 

 

Acțiunea de protest, la care au participat câteva sute de oameni, a avut loc astăzi în fața Parlamentului.

„Acesta nu este Parlamentul țării, care pretinde la statutul de stat de drept. Aceasta este o adunătură de bandiți și hoți. Ei au furat acest miliard și, fără frică de nimeni, în toiul campaniei electorale, s-au adunat pentru a legaliza furtul miliardului”, a declarat Ciubașenco.

Ceea ce este caracteristic, așa-numita majoritate parlamentară a lui Plahotniuc a ignorat ședința la care trebuia să fie analizată inițiativa privind înaintarea votului de neîncredere Guvernului Filip.
„Este încă o scuipătură în direcția cetățenilor. Acesta nu e un Parlament, ci o gașcă de oameni care au uzurpat puterea. Se numesc deputați, dar încalcă toate legile posibile”, a adăugat el.

Ciubașenco a subliniat că „Partidul Nostru” deține o posibilitate efectivă de înlăturare de la putere a lui Plahotniuc.

„Partidul Nostru” propune un instrument real și eficient pentru dizolvarea Parlamentului nelegitim, să stabilească alegeri anticipate, precum și să aleagă o putere populară, care îi va pune la pușcărie pe hoți și va face curățenie în țară”, a adăugat el.