Ciubașenco: Noi iubim Găgăuzia, iar Găgăuzia ne răspunde în schimb

14 Octombrie 2016 1.032

Candidatul „Partidului Nostru” la funcția de președinte, Dumitru Ciubașenco, a participat la sărbătorirea hramului orașului Vulcănești, care în acest an a împlinit 304 ani.

„Din toată inima vă felicităm cu ocazia sărbătorii de hram al orașului vostru. Vă dorim toate cele mai bune. Pace în familiile voastre, fericire, sănătate și bunăstare. Găgăuzii sînt patrioți adevărați, atît ai Autonomiei găgăuze, cît și a întregii Moldove, iar Găgăuzia este una din temeliile statalității moldovenești”, a declarat Ciubașenco.

Ciubașenco a subliniat că sentimentele sale față de Găgăuzia sînt împărtășite și de Renato Usatîi, căruia Găgăuzia îi răspunde în același mod: „La precedentele alegeri locale în autonomie au fost aleși șase primari ai „Partidului Nostru”.

Locuitorii Găgăuziei au fost felicitați și de către vicepreședintele „Partidului Nostru” Nicolai Țipovici, care a transmis felicitările din partea lui Renato Usatîi: „Vă doresc să aveți mereu zîmbete pe față, de-asupra capetelor voastre mereu să lumineze soarele, să iubiți și să prețuiți unii pe alții”.