Ciubașenco: Ne dorim să întoarcem oamenilor speranța că echitatea și legalitatea sînt posibile

09 Septembrie 2016 781

Cetățenii țării nu au deloc încredere față de instituțiile de stat, din vina autorităților moldovenești. Despre aceasta a declarat Dumitru Ciubașenco la o nouă întîlnire cu locuitorii Chișinăului, care a avut loc în cadrul campaniei naționale privind colectarea semnăturilor pentru înregistrarea lui Ciubașenco în calitate de candidat la funcția de președinte al Republicii Moldova, înaintat de „Partidul Nostru”.

 

„Deja mai mult de o săptămînă desfășurăm întîlnirile cu cetățenii. Dintr-o parte, impresiile sînt pozitive, oamenii au o atitudine bună față de noi. De cealaltă parte, impresiile sînt foarte deprimante – oamenii și-au pierdut încrederea în toate instituțiile de stat”, a spus Ciubașenco.

Potrivit lui, oamenii se plîng pe lipsa oricărei echități sociale. „Oamenii îmi spun că nu cred în nimic. O neîncredere totală față de tot a cuprins republica, iar pentru a depăși aceasta această deprimare, este necesar de a depune eforturi enorme. Sarcina noastră este de a întoarce oamenilor speranța că echitatea și legalitatea sînt posibile”, a conchis el.