Ciubașenco – chișinăuienilor: Să salvăm orașul natal de Chirtoacă!

04 Octombrie 2016 1.088

Dumitru Ciubașenco, candidatul „Partidului Nostru” la funcția de Președinte al Republicii Moldova, a publicat o adresare către locuitorii orașului Chișinău în care îndeamnă să-l voteze la alegerile prezidențiale. Ciubașenco subliniază că fiecare vot acordat pentru el, va fi un vot pentru lichidarea regimului de guvernare și pentru plecarea marionetei lui Plahotniuc, primarului capitalei Dorin Chirtoacă.

„Stimați chișinăuieni! Eu, ca și majoritatea dintre voi, care s-au născut și locuiesc în Chișinău, suntem nemulțumiți de activitatea dăunătoare a actualului primar al orașului”, se arată în adresare. „Fiecare zi de aflare în funcție a lui Dorin Chirtoacă – protege-ul clanului Plahotniuc și Ghimpu – este o batjocură asupra orașului natal. Chișinăul este distrus metodic de furturi și, dacă va continua tot așa, în scurt timp de va transforma într-un teritoriu în care este imposibil de trăit.

Batjocura asupra Chișinăului trebuie stopată urgent. În calitate de candidat la funcția de președinte, înaintat de „Partidul Nostru” și liderul acestuia, Renato Usatîi, mi-am asumat obligațiunea, în caz de alegere a mea în funcția de șef al statului, de a dizolva Parlamentul nelegitim imediat după depunerea jurămîntului. E puțin faptul că cei care se numesc „pro-europeni” încalcă Constituția, că ei îi mai și acoperă pe hoții de la putere în frunte cu Plahotniuc. La început au furat miliardul, iar acum încearcă să impună oamenii simpli să se răsplătească ceea ce au furat ei.

Decretul meu Nr.1 va fi cel privind dizolvarea Parlamentului. Votul fiecăruia dintre voi, acordat la alegerile din 30 octombrie pentru candidatura mea, va însemna semnătura sub acest decret. Ultimul voi semna eu. În așa fel, el va fi primul decret al poporului din istoria Republicii Moldova.

Vreau să știți – votînd pentru Dumitru Ciubașenco, voi nu doar că veți salva Moldova de uzurpatorul Plahotniuc, care a procurat deputații actuali, dar veți elibera și Chișinăul de Chirtoacă, apărat de acest oligarh.
Vă îndemn, pe data de 30 octombrie 2016, să vă dați votul vostru pentru candidatul „Partidului Nostru” la alegerile prezidențiale și, să semnați, în acest fel, decretul poporului, adică pentru salvarea Moldovei de Plahotniuc și a Chișinăului – de Chirtoacă!”, a conchis Ciubașenco.