„Victorii convingătoare”! Renato Usatîi a felicitat primarii aleși din partea Partidului Nostru în turul doi de scrutin

04 Noiembrie 2019 865

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatâi, primarul mun. Bălți, s-a declarat mulțumit de rezultatele obținute de formațiunea sa politică în turul doi de scrutin desfășurat la 3 noiembrie, în pofida faptului că unii candidați ai partidului au fost ținta unor campanii de denigrare murdare organizate de unii oponenți politici. Usatîi a remarcat că victoriile acestora au fost convingătoare și că au arătat un sprijin popular mare

Candidații Partidului Nostru la funcțiile de primar au învins cu scoruri convingătoare în orașele Râșcani, Fălești, Cantemir și Dondușeni.

La fel, primari din partea Partidului Nostru au fost aleși și în peste zece sate și comune.

Într-un live pe Facebook, Renato Usatîi i-a felicitat pe toți candidații din partea PN, care au învins în turul al alegerilor.

„În toate cele patru orașe au candidații noștri înscris victorii convingătoare în fața contracandidaților socialiști, chiar dacă la Râșcani și Fălești au fost organizate campanii murdare împotriva lor”, a declarat Usatîi.

Potrivit datelor preliminare ale CEC, candidatul PN de la Fălești, Alexandr Severin a învins cu un scor de 70,84%, în timp ce contracandidatul său socialist – 29,16%. La Dondușeni, Ivan Belgiuc de la PN a câștigat funcția de primar cu un rezultat de 58,79%, iar la Cantemir, Roman Ciubaciuc a învins cu 62,64% din voturi, în timp ce contracandidatul său socialist – 37,36 la sută. Victor Bogatico a învins la Râșcani cu 55,53%.

Renato Usatîi i-a felicitat pe candidații Partidului Nostru care au învins în satele Merenii Moi, Tartaul de Slacie, Burlăceni, Lopățica, Ilenuța, Pompa, Cneazevca, Tătărăuca Vece, Etulia și Călugăr.