Funcționarii au prezentat un raport privind cheltuielile primarului de Bălți pentru nevoile orașului

30 Decembrie 2016 924

Consilierul „Partidului Nostru” Nikolai Grigorișin l-a pus la punct pe valetul plahotniucist Octavian Mahu, prezentându-i informații privind cheltuielile pe care Renato Usatîi le suportă din propriul buzunar pentru nevoile orașului Bălți. S-a întâmplat în timpul unei ședințe a Consiliului Municipal Bălți.

„Trimit o scrisoare individului de la etajul 2, Mahu. Un raport care îl va face să înțeleagă unde merg fondurile personale ale lui Renato Usatîi”, a declarat Grigorișin, prezentând documentul.
El a amintit că Usatîi susține din proprii bani sportul, cluburile sportive pentru copii, ajută veteranii, plătește pentru operațiile medicale, acestea fiind o mică parte din acțiunile sociale pe care le implementează primarul.

„În plus, Grigorișin a invitat pe „domnul sau doamna” Mahu la 1 ianuarie în piața centrală din Bălți, acolo unde va fi deschisă o ospătărie pentru cetățenii social vulnerabili. „Să se uite în ochii oamenilor, să-i asculte, să vadă ce spun ei despre Usatîi”, a mai declarat Grigorișin.