Breaking news! Lion l-a scos pe Usatîi din baza de date al Interpolului!

02 Noiembrie 2016 966

Conducerea Interpolului, sediul căreia se află în Lyon, la scos pe președintele ”Partidului Nostru” Renato Usatîi din căutarea internațională.

Anunțul a fost făcut de către Usatîi în cadrul unei postări video pe Facebook.

”Toți ați văzut show-ul regizat și organizat de oligarhul, sau mai bine zis, interlopul Vladimir Plahotniuc. Ați văzut că am fost dat în căutare internațională, că iată Usatîi este unul dintre cei mai periculoși infractori”, a declarat Usatîi, menționînd că Interpolul, din propria inițiativă, la scos din căutarea internațională.

„Vreau să informez regimul banditesc și tâlhăresc a lui Plahotniuc, că Interpolul m-a scos astăzi din căutare internațională”, a spus primarul din Bălți.

Totodată, Usatîi a remarcat sarcastic că Plahotniuc ar trebui să mai găsească niște martori, ca dosarul penal împotriva lui să pară mai ”solid”: ”Acum urgent aveți nevoie de mai mulți martori, poate veți găsi niște secretari a lui Plahotniuc, s-au niște boschetari. Încă vreo 5-10 martori și atunci, posibil, veți întări versiunea voastră ca Usatîi ar fi comanditarul crimei”, – a menționat el.

”Da, am rămas dat în căutare în Republica Moldova. Mă caută proștii lui Plahotniuc, așa numiții ofițeri, pe care el îi ține în buzunar și îi plătește cîte 2-3 mii de dolari”, a mai adăugat politicianul.

Usatîi s-a adresat către coordonatorul coaliției de la guvernare, oligarhul Vladimir Plahotniuc și i-a promis că în curînd el va sta la închisoare pentru crimele, care au fost comise in Europa, de către sindicatul de killeri și că Plahotniuc va fi dat în căutare internațională de același Interpol, care la scos din baza sa de date pe Usatîi.