Susținătorii „Zaria”, către Usatîi: „Dumneavoastră ați reușit să faceți ceea la ce mulți înaintea Dvs. puteau doar spera”

18 Iulie 2016 920

După victoria clubului de fotbal bălțean „Zaria” în Cupa Moldovei, care a propulsat echipa și pe plan internațional, ceea ce i-a permis să evolueze în turneul Ligii Europei, susținătorii i-au scris primarului de Bălți, Renato Usatîi, o scrisoare colectivă exprimînd mulțumiri pentru activitatea sa în privința renașterii fotbalului în capitala de nord.

 

„Stimate Renato Gheorghevici, noi, din partea susținătorilor, vă mulțumim pentru renașterea echipei noastre”, se spune în scrisoare. „Vă mulțumim pentru ajutor și susținere. Am început din nou să credem că echipa de fotbal a orașului nostru nu doar va exista, dar și se va putea dezvolta și învinge.
Dumneavoastră ați reușit să faceți ceea la ce mulți până la Dvs. puteau doar spera. Cu ajutorul Dvs. „Zaria” s-a ridicat din ruine și a cîștigat primul său trofeu din istorie, făcînd asta într-un singur sezon. Ne mîndrim cu clubul nostru. grație lui, orașul s-a trezit și a înviat. Poporul a devenit și mai activ și tot mai mulți oameni vin pe stadionul orășenesc pentru a urmări cum se dezvoltă sportul în capitala de nord. Acum se vede cu adevărat că echipa are potențial, iar locul patru în Cupă nu e limita, ori cu susținerea Dvs. și a noastră putem lupta și pentru campionat”.

Cu fiecare meci jucat, numărul susținătorilor „Zaria” crește. Mulți susținători apar nu doar în Bălți, dar și în alte părți ale țării și în afara ei. Oamenii înțeleg că Dvs. nu aruncați cuvinte în vînt și putem avea încredere în Dvs. în același timp, rîndurile alegătorilor Dumneavoastră cresc, pentru că fiecare dintre noi înțelege că mai devreme sau mai tîrziu veți reuși să faceți curățenie nu doar în orașul nostru, dar și în toată țara.
Sperăm și credem că Dumneavoastră veți ajuta și susține și în continuare clubul de fotbal „Zaria”. La rîndul nostru, promitem să fim alături de Dvs. și echipă mereu, indiferent de situație. Vă mulțumim anticipat pentru tot.
Noi credem în Dumneavoastră. Împreună vom învinge!
Cu respect, susținătorii FC „Zaria” Bălți!”