Fărădelegea regimului lui Plahotniuc: Nivelul falsificărilor bate toate recordurile!!!

30 Octombrie 2016 959

Registrul electronic al alegătorilor deconecta, votarea falsă sub alte identități, dispariția buletinelor și ștampilelor pentru votare, neacceptarea alegătorilor la urne – din toată țara ajung dovezi ale falsificărilor care au loc la alegerile prezidențiale.

Regimul a mers la o nouă crimă împotriva poporului – așa a comentat Renato Usatîi, pe Facebook, această situație fără de precedent. „Chiar de dimineață au început falsificările”, a scris el. „În multe sectoare din toată țara se deconectează electricitatea și internetul. Sînt cazuri cînd oamenii vin și află că ei deja au votat. E plin Facebook-ul de anunțuri despre încălcări”.

Liderul „Partidului Nostru” a îndemnat cetățenii țării să iasă masiv la urnele de vot – „toți la alegeri! Nu stați acasă!!! La 13.00, ora Moscovei voi fi la sectorul de votare de la Ambasada din Moscova. Votez pentru dizolvarea Parlamentului și demontarea sistemului criminal al puterii. P.S. Nici într-un caz nu plasai pe Internet poze cu buletine ștampilate. Este interzis!!! Regimul poate încerca să anuleze alegerile din această cauză”, a scris Usatîi.

Menționăm că de la bun început în diferite regiuni ale Moldovei apar informații despre faptul că sistemul electronic al alegătorilor nu funcționează. Așa, de exemplu, potrivit anunțurilor locuitorilor din raionul Taraclia, registrul nu lucrează în satele Cealîc, Roșița Samurza – acolo periodic dispare Internetul. O situație similară s-a creat și la Cimișlia. Potrivit mărturiilor locuitorilor satului Sireți, raionul Strășeni, în secțiile de votare în genere se deconectează electricitatea.

Despre mărturiile falsificărilor în masă la secția de votare Nr. 112, în incinta Spitalului de urgență a anunțat pe Facebook vicepreședintele „Partidului Nostru”, Ilian Cașu: „Observatorii nu au fost prezenți cînd s-a scos sigiliu de la sacii cu buletine. Într-un mod misterios au 3 din 5 (!) ștampile de vot. O parte de buletine la fel au dispărut”.