Bălțiul RUpe! Fotbaliștii de la „Zaria” au organizat în capitala de nord o paradă triumfală!

27 Mai 2016 1.116

La conferința de presă, sportivii au mulțumit pentru susținerea bălțenilor, primarului de Bălți, Renato Usatîi, și conducerii clubului de fotbal

 

Fotbaliștii echipei „Zaria”, care au cucerit Cupa Moldovei, alături de bike-ri și susținători pe mașinile lor au mers astăzi pe străzile orașului Bălți, ținînd în mîini premiile și scandînd „Bălți!” și „Zaria e campionul!”. Astfel, aceștia au sărbătorit victoria.

Coloana de motociclete și automobile, înfrumusețată cu flaguri roș-negre, culoarea FC „Zaria”, a fost salutată de locuitorii capitalei de nord. Trecînd prin tot orașului, cîștigătorii și-au încheiat parada pe stadionul orașului.

La conferința de presă susținută înaintea paradei, fotbaliștii au mulțumit pentru victoria lor susținătorilor, primarului de Bălți, dar și conducerii și lucrătorilor FC „Zaria”. Președintele clubului „Zaria”, Andrian Bogdan, a subliniat rolul lui Renato Usatîi în formarea echipei: „El a susținut echipa moral și material, împreună cu ea și cu toți orășenii, s-a bucurat de victorie. În general, cum spune Usatîi – Бельцы рулят!”

„Aș vrea să spun multe vorbe bune și vreau să mulțumesc din suflet primarului orașului pentru munca sa, pentru acel suflet și dispoziție pe care le-a oferit colectivului, pentru că el este un om care te încarcă cu emoții!”, a spus portarul echipei Serghei Pașcenco. „Mulțumesc tuturor, și celor care au fost pe teren, și celor care ne-au ajutat și celor care și-au făcut griji. Mulțumiri separate susținătorilor „Zaria”. Cred că în Moldova puține echipe se pot lăuda cu un asemenea grup unit de susținători”.