Automobiliștii semnalizează împotriva lui Dodon, în sectorul Ciocana al Capitalei

17 August 2020 1.340

Automobiliștii semnalizează activ împotriva lui Dodon, în sectorul Ciocana al Capitalei. Șoferii dau astfel curs îndemnului membrilor și activiștilor Partidului Nostru care de mai bine de o lună desfășoară acțiunea “Claxonează, dacă ești împotriva lui Dodon”. 

“Cetățeni, binevol, neforțați, reacționează la acest sondaj împotriva lui Dodon. Sunt notele pe care cetățenii i le dau kuliokului. Le mulțumim și celor din diasporă, care ne întreabă unde desfășurăm azi sondajul. Suntem pe strada Alecu Russo, la intrarea în scetorul Ciocana. Este cel mai veridic sondaj, care arată ratingul lui Dodon. Vedeți și voi aceste claxoane lungi prin care oamenii își exprimă atitudinea față de Dodon. apropo, o participare excelentă în acest sondaj popular a doamnelor, am vrut să le remarc. Colegii noștri desfășoară acest sondaj în toată țara. Kuliokul are cel mult 2%. Reacția oamenilor este fenomenală, arată că kuliokul le stă în gât”, a spus unul dintre fruntașii Partidului Nostru, Ilian Cașu, întrerupt periodic, în timp ce vorbea, de claxoanele șoferilor. 

Amintim că membrii și simpatizanții Partidului Nostru au decis să organizeze un astfel de flashmob pentru a-i arăta șefului statului, Igor Dodon, adevărata atitudine a cetățenilor față de el, dar și pentru a-i dovedi că sondajele pe care le prezintă nu sunt altceva decât un fals. Iar reacțiile oamenilor nu se lasă așteptate. Sute de automobiliști dau curs zilnic apelului membrilor și simpatizanților Partidului Nostru și semnalizează. 
 
Prima acțiune a Partidului Nostru “Claxonează, dacă ești împotriva lui Dodon” a avut loc în data de 10 iulie, în fața Președinției Republicii Moldova. Ulterior, astfel de flashmob-uri au fost organizate pe drumurile mai multor sate și orașe din țară, inclusiv Chișinău.