„PARTIDUL NOSTRU” ACUZĂ PARTIDUL SOCIALIȘTILOR CĂ DISTRIBUIE LA BĂLȚI UN ZIAR FALS DIN NUMELE LUI RENATO USATÎI ȘI A FORMAȚIUNII SALE

18 Octombrie 2019 752

Partidul Nostru a anunțat într-o declarație de presă că la Bălți, unde pentru funcția de primar concurează liderul formațiunii, Renato Usatâi, s-a mai înregistrat un atac de imagine murdar la adresa partidului și a candidatului său. Formațiunea politică se declară convinsă că această acțiune a fost pusă la cale de PSRM.

Persoane necunoscute au distribuit în cutiile poștale ale bălțenilor un ziar fals care seamănă izbitor de mult cu gazeta Partidului Nostru. Publicația care nu conține informații tehnice tirajează informații false despre Partidul Nostru și Renato Usatîi, urmărind un singur scop – de a denigra.

Partidul Nostru susține că există bănuieli rezonabile că acțiunea respectivă ilegală a fost organizată de PSRM, gestul fiind unul disperat în condițiile în care înțelege că pierde iminent la Bălți.

Formațiunea politică condamnă cu vehemență acest fapt și precizează că a sesizat autoritățile electorale, cele de drept și observatorii procesului electoral. Partidul Nostru susține că actuala campanie electorală este una murdară și marcată de multiple ilegalități.

Partidul Nostru a făcut apel la Comisia Electorală Centrale să reacționeze la acest caz și să aplice sancțiunile de rigoare PSRM. De asemenea, Partidul Nostru i-a cerut PSRM și președintelui Dodon, care este în continuare principalul finanțator al acestui partid, să înceteze campania și atacurile murdare asupra concurenților electorali.