Acțiunea Partidului Nostru “Claxonează, dacă ești împotriva lui Dodon” a ajuns la Bălți

29 Iulie 2020 670

Acțiunea Partidului Nostru (PPPN) “Claxonează, dacă ești împotriva lui Dodon” a ajuns la Bălți. Și acolo, automobiliștii care treceau pe lângă activiștii Partidului Nostru de municipiu, au semnalizat în semn de susținere a sondajului popular.
Imagini video care confirmă acest lucru a postat pe pagina sa de Facebook Marina Negară, consilier PPPN în Consiliul municipal Bălți.

“Suntem pe traseul spre satul Elizaveta. Foarte mulți ne susțin și îmi pare bine că oamenii înțeleg că Dodon trebuie dus doar la pușcărie. Jos Dodon!”, a spus Negară în înregistrarea video de pe Facebook.
VIDEO
Ieri, flashmob-ul Partidului Nostru “Claxonează, dacă ești împotriva lui Dodon” s-a desfășurat la Bariera Sculeni, sectorul Buiucani al Capitalei. Sute de șoferi au reacționat la mesajul de pe pancartele activiștilor Partidului Nostru.

Liderii Partidului Nostru afirmă că au decis să organizeze o astfel de acțiune pentru a-i arăta șefului statului adevărata atitudine a cetățenilor față de el, dar și pentru a-i dovedi că sondajele pe care le prezintă nu sunt altceva decât un fals.

“Este cel mai autentic sondaj. Noi ne bucurăm. Întreaga țară o deșteptăm. Lumea este împotriva lui Dodon și își manifestă atitudinea cu plăcere. Vedeți reacția oamenilor, e live, fără montaj. Este un sondaj autentic, aici în stradă. Iată, vedeți, atitudinea cetățenilor față de kuliok, Dodon. Vă mulțumesc! Să trăiți!”, le transmitea ieri, 28 iulie, unul dintre liderii PPPN, Ilian Cașu celor care claxonau.

Prima acțiune a Partidului Nostru “Claxonează, dacă ești împotriva lui Dodon” a avut loc în data de 10 iulie, în fața Președinției Republicii Moldova, iar cea mai recentă a avut loc lângă Reședința de Stat de la Condrița, în ziua în care șefului statului avea o întâlnire cu presa. Atunci, membrilor și simpatizanților Partidului Nostru s-a alăturat și liderul formațiunii politice, Renato Usatîi.