900 de copii vor primi cadouri de Anul Nou de la Renato Usatîi

28 Decembrie 2016 875

Maratonul de Anul Nou în cadrul căruia vor fi distribuite cadourile va dura până la 31 decembrie. Fundația de caritate condusă de Renato Usatîi va oferi cadouri la 900 de copii. 100 de copii din centrele «SOMATO», «Socium», «Sotis» și «Drumul spre casă» le-au primit deja. Miercuri, 28 decembrie, voluntari și consilieri municipali au dăruit dulciuri copiilor cu dizabilități și din familiile social vulnerabile.

Centrul Social «Socium» este ocupat de mai mult de 30 de copii cu probleme de sănătate mintala, cu vârste de la 12 ani în sus. Centrul crizei de familie «Sotis» găzduiește 8 copii cu mamele lor. Din diferite motive, aceștia nu pot de Anul Nou să se întoarcă la casele lor.
Copiii au fost foarte fericiți pentru atenția care le-a fost acordată, manifestându-și recunoștința pentru cadourile primite. Următoarea destinație a voluntarilor a fost centrul de cazare temporară pentru copii provenind din grupe de risc «Drumul spre casă». Consilierul municipal Oleg Șarik le-a urat copiilor îndeplinirea tuturor viselor și un An Nou alături de cei dragi.

Voluntarii au distribuit cadouri și din casă în casă. Printre beneficiari se numără mai mulți copii cu probleme locomotorii.