1 000 000 de lei a alocat Fundația lui Usatîi pentru cinci localități care își sărbătoresc hramul astăzi

21 Septembrie 2016 750

Este vorba despre orașul Rîșcani și patru sate, care sînt conduse de reprezentanți ai „Partidului Nostru”. Echipa împreună cu candidatul la funcția de președinte Dumitru Ciubașenco a făcut un turneu prin țară, vizitînd cele cinci localități. În total, valoarea susținerii în cadrul acțiunii a ajuns la un milion de lei. „Către alegeri, această acțiune tradițională este dedicată doar în sensul că, în Moldova este posibil ca pe 30 octombrie să aibă loc alegeri”, a scris pe pagina sa de Facebook liderul „Partidului Nostru”, primarul de Bălți, Renato Usatîi.

 

„Știți cu toții că echipa noastră merge prin sate și orașe deja cîțiva ani, și niciodată nu vine cu mîinile goale. Se întîmplă, ca unii răufăcători să mă critice pentru cheltuielile inutile pentru sărbători, dar eu personal consider că fac ceea ce trebuie, pentru că altfel nu pot. Ieșiți mai des din Chișinău, uitați-vă la oamenii care trăiesc în sărăcie în țara noastră frumoasă, și veți înțelege de ce îmi place să le fac surprize plăcute. Viața în Moldova nu e prea dulce. Puțină bucurie și veselie niciodată nu strică”. Pe 21 septembrie, echipa Fundației împreună cu Dumitru Ciubașenco au felicitat locuitorii satelor Maximovca (Anenii Noi), Ciolacu Nou (Fălești), Hiliuți (Fălești), Stolniceni (Edineț), a anunțat Usatîi. Seara, echipa a ajuns și în orașul Rîșcani, unde la fel are loc hramul.

Acolo, cu susținerea Fundației Renato Usatîi a fost organizat un concert. „Banii oferiți în dar de Fundația Renato Usatîi reprezintă aportul nostru în reabilitarea infrastructurii”, a scris Usatîi. „Ei vor fi cheltuiți la latitudinea autorităților locale pentru necesitățile localităților. Regret că de această dată, spre deosebire de alți ani, nu am putut să fiu personal prezent la aceste manifestări. Din tot sufletul, felicit locuitorii din Rîșcani, și toate celelalte localități care își sărbătoresc hramul astăzi. Vă doresc fericire și bunăstare, pace pe pămînt și loc de muncă în Patrie, nu în străinătate. Vă urez sănătate vouă și celor apropiați. Împreună vom învinge. Cît timp sînteți voi, există o speranță”.