„Partidul Nostru” își îndeamnă susținătorii să participe la toate protestele împotriva „reformei” antisociale a sistemului electoral

11 Mai 2017 628

La data de 5 mai 2017, în Parlament a avut loc o lovitură de stat, atunci cînd deputații Partidului Democrat, cei ai Partidului Socialiștilor și ai Partidului Popular European au votat pentru sistemul electoral mixt. Aceasta îi va permite lui Plahotniuc să scape de răspundere în fața legii pentru crimele sale, să-și păstreze puterea, să fure și-n continuare țara și să-și bată joc mai departe de popor.

E în puterea noastră să le stricăm planurile criminale și să le obligăm să se conformeze cu opiniile poporului.

”Partidul Nostru” face apel către toți adepții săi să vină duminică, 14 mai, la orele 12:00, în fața Parlamentului Republicii Moldova, pentru a protesta împotriva planurilor tandemului Plahotniuc- Dodon, de a schimba sistemul electoral.

Haideți să le spunem împreună, cu voce tare și unanim: Nu permitem schimbarea sistemului electoral, care va conduce la consolidarea puterii în țară a oligarhului, va slăbi democrația, și într-un final – Plahotniuc va instaura o dictatură totală în țară!

Chișinău, 11 mai 2017