Primarii „Partidului Nostru” au examinat dezvoltarea economică a orașelor Drochia și Cantemir la o conferință internațională

23 Noiembrie 2018 360

Primarii din Drochia și Cantemir, aleși din partea „Partidului Nostru”, Nina Cereteu și Roman Ciubaciuc participă la Conferința internațională a primarilor din Europa de Est. Scopul evenimentului este de a extinde proiectele Uniunii Europene în domeniul economic și energetic.

„În perioada 22-23 noiembrie în Kiev, Ucraina, am participat alături de colegii primari, semnatari ai Convenției primarilor din Țările Estice și Primarii pentru creștere economică, la Conferința cu tema Municipalitățile pentru creștere durabilă! O conferință cu tematici interesante, bune practici și schimb de experiență!”, a scris primarul de Drochia pe rețelele de socializare.

La Kiev are loc conferința regională a primarilor, la care participă peste 350 de reprezentanți ai Georgiei, Armeniei, Belarus, Azerbaidjan, Ucraina și Moldova, precum și Consiliul Europei. Evenimentul are loc în cadrul Proiectului UE, „Convenția primarilor Europei de Est”.

Поделиться в соцсетях