50 DE TINERI ȘI TINERE DIN PARTEA „PARTIDULUI NOSTRU” VOR REPREZENTA MOLDOVA LA FESTIVALUL MONDIAL AL TINERETULUI ȘI STUDENȚILOR DIN SOCI

14 Octombrie 2017 5.285

Aproximativ 50 de reprezentanți ai aripei tinere a „Partidului Nostru” au plecat la Soci, unde vor participa la cel de-al XIX-lea Festival Mondial al Tineretului și Studenților.

„Reprezentanţii aripei tinere a „Partidului Nostru” va participa la Festivalul rusesc al tineretului din Soci. Aceasta este o ocazie excelentă de a face schimb de experiență cu semenii lor, atât din Rusia, cât și din alte țări. Conducerea „Partidului Nostru” se bucură de acest fapt”,  – a declarat vicepreședintele „Partidului Nostru”, Ilian Cașu.

Potrivit consilierului municipal din Bălți, Dumitru Pasat, în cadrul festivalului mondial vor participa 50 de delegați din partea partidului lui Renato Usatîi, „în general, vor participa aproximativ 20 de mii de oameni din 120 de țări. La acest eveniment vor fi prezente diferite culturi, experiențe diferite, persoane diferite. Aceasta este o oportunitate de a învăţa ceva nou”.

Tinerii activiști ai partidului şi-au exprimat bucuria în legătură cu faptul că li s-a oferit posibilitatea de a-și împărtăși experiența cu tinerii din alte țări și de a învăța ceva nou.

„Întreaga lume va fi ca în palmă, pentru că vor fi prezenţi reprezentanții multor țări, va fi o experiență de neuitat”, – a declarat unul dintre delegați.

În perioada 14-21 octombrie, la Soci, va avea loc cel de-al XIX-lea Festival Mondial al Tineretului și Studenților, care va reuni peste 20 de mii de tineri din 150 de țări ale lumii.

 

 

 

Aproximativ 50 de reprezentanți ai aripei tinere a „Partidului Nostru” au plecat la Soci, unde vor participa la cel de-al XIX-lea Festival Mondial al Tineretului și Studenților.„Reprezentanţii aripei tinere a „Partidului Nostru” va participa la Festivalul rusesc al tineretului din Soci. Aceasta este o ocazie excelentă de a face schimb de experiență cu semenii lor, atât din Rusia, cât și din alte țări. Conducerea „Partidului Nostru” se bucură de acest fapt”, – a declarat vicepreședintele „Partidului Nostru”, Ilian Cașu.Potrivit consilierului municipal din Bălți, Dumitru Pasat, în cadrul festivalului mondial vor participa 50 de delegați din partea partidului lui Renato Usatîi, „în general, vor participa aproximativ 20 de mii de oameni din 120 de țări. La acest eveniment vor fi prezente diferite culturi, experiențe diferite, persoane diferite. Aceasta este o oportunitate de a învăţa ceva nou”. Tinerii activiști ai partidului şi-au exprimat bucuria în legătură cu faptul că li s-a oferit posibilitatea de a-și împărtăși experiența cu tinerii din alte țări și de a învăța ceva nou.„Întreaga lume va fi ca în palmă, pentru că vor fi prezenţi reprezentanții multor țări, va fi o experiență de neuitat”, – a declarat unul dintre delegați.În perioada 14-21 octombrie, la Soci, va avea loc cel de-al XIX-lea Festival Mondial al Tineretului și Studenților, care va reuni peste 20 de mii de tineri din 150 de țări ale lumii.