Vicepreşedintele „Partidului Nostru” Dumitru Ciubaşenco, atacat în faţa Parlamentului de necunoscuţi de„ţinută sportivă”

20 Iulie 2017 855

Încă un reprezentant al „Partidului Nostru” a fost supus unui nou atac din partea unor persoane de corpolenţă sportivă. După cum a anunţat vicepreşedintele formaţiunii Dumitru Ciubaşenco, el se îndrepta către un grup de persoane care au fost aduşi la concertul în susţinerea modificării sistemului electoral al lui Plahotniuc-Dodon. În acest moment, în faţa lui au apărut persoane cu ochelari de culoare neagră, posibil, poliţişti în civil sau aşa-numiţii „ţuţici” (sportivii aflaţi la comanda deputatului Constantin Ţuţu) l-au îmbrîncit, i-au sucit mîinile la spate şi l-au tras după cordonul de poliţie.

Ciubaşenco a spus că la contramanifestaţia „în susţinerea sistemului mixt”, care a avut loc dimineaţă, oamenii au fost aduşi forţat, bugetari şi funcţionari publici. „Oamenii care au fost aduşi aici nu ne sînt duşmani nouă. Am vorbit cu ei, ei toţi recunosc că nu susţin sistemul mixt, dar au fost aduşi forţat”, a anunţat el.

Potrivit vicepreşedintelui „Partidului Nostru”, nişte „atleţi” aflaţi pe lîngă scenă, observînd că el comunică cu oamenii, l-au apucat, i-au făcut un exerciţiu de înăduşire şi era cît pe ce să leşine. Acum Dumitru Ciubaşenco este în afara oricărui pericol.

Amintim că în ajun, pe 19 iulie, în urma atacului poliţiştilor în civil asupra participanţilor la acţiunea de protest împotriva modificării sistemului electoral, a avut de suferit vicepreşedintele „Partidului Nostru” Elena Panuş.