Plahotniuc intenţionează să adopte sistemul mixt de vot deja joi?

18 Iulie 2017 909

Joi, 20 iulie, Plahotniuc va împinge lumea la un miting masiv care va imita „susţinerea populară” a modificărilor sistemului electoral.

Despre aceasta, cu trimitere la propriile surse, a anunţat pe pagina sa de Facebook vicepreşdintele „Partidului Nostru” Dumitru Ciubaşenco. „Am primit o informaţie că Plahotniuc a dat comanda să aducă joi, 20 iulie, la 9:00, în faţa clădirii Parlamentului, cît mai multă lume posibil, pentru a imita „susţinerea populară” a votării pentru „mixtul” lui Plahotniuc-Dodon. Oponenţii planului lor, la fel, au două zile pentru a-şi aduna forţele şi a veni în faţa Parlamentului”, se arată în postarea politicianului.

Joi, 20 iulie, Plahotniuc va împinge lumea la un miting masiv care va imita „susţinerea populară” a modificărilor sistemului electoral. Despre aceasta, cu trimitere la propriile surse, a anunţat pe pagina sa de Facebook vicepreşdintele „Partidului Nostru” Dumitru Ciubaşenco. „Am primit o informaţie că Plahotniuc a dat comanda să aducă joi, 20 iulie, la 9:00, în faţa clădirii Parlamentului, cît mai multă lume posibil, pentru a imita „susţinerea populară” a votării pentru „mixtul” lui Plahotniuc-Dodon. Oponenţii planului lor, la fel, au două zile pentru a-şi aduna forţele şi a veni în faţa Parlamentului”, se arată în postarea politicianului.