„PARTIDUL NOSTRU” A VOTAT ÎN CONSILIUL MUNICIPAL CHIȘINĂU PENTRU REFERENDUMUL PRIVIND DEMITEREA LUI CHIRTOACĂ CONFORM DECIZIEI ALEGĂTORILOR SĂI

14 Septembrie 2017 920

Consilierii fracțiunii „Partidul Nostru” din Consiliul Municipal Chișinău au votat pentru desfășurarea referendumului, deoarece alegătorii consideră că orașul este gestionat ineficient, a declarat consilierul municipal, vice-președintele „Partidului Nostru”, Ilian Caşu în cadrul emisiunii Ora Expertizei de la Jurnal TV.
„Decizia Consiliului Municipal Chișinău de a stabili data referendumului poartă un caracter de recomandare. Data finală va fi stabilită de Comisia Electorală Centrală. A fost un vot de coaliție, pentru care au votat consilierii fracțiunii „Partidul Nostru”, eu și colega mea Elena Panuş. Am votat pentru că cei care ne susțin în municipiul Chișinău, alegătorii noștri, consideră că orașul este administrat în mod defectuos”, – a declarat Caşu.
În același timp, consilierul municipal a subliniat faptul că acest „exercițiu în democrație” ar trebui corelat cu realitățile politice ale Republicii Moldova. „Trăim într-un stat capturat și, prin urmare, va fi logic să luăm în calcul acest moment atunci când vom prezice rezultatele acestui referendum”, – a spus Caşu.