TINERII MEMBRI AI „PARTIDULUI NOSTRU” DEMONSTREAZĂ REZULTATE EXCELENTE LA FESTIVALUL MONDIAL AL TINERETULUI ȘI STUDENȚILOR

20 Octombrie 2017 1.381

Delegatul din partea „Partidului Nostru”, Oleg Șaric a ocupat un loc premiant în cadrul competițiilor la tenis de masă. Acesta este deja al doilea premiu, pe care delegații partidului lui Renato Usatîi îl vor aduce în Moldova.

 

Tânărul activist, Vrej Martirosian a scris în rețelele de socializare „antrenorul emerit al Moldovei la tenis de masă, Oleg Șaric, a ocupat locul trei în competiții. Bravo”.

În cadrul competițiilor la tenis de masă au participat doi reprezentanți ai Republicii Moldova, printre care și autorul postării, Vrej Martirosian, care a ocupat locul cinci.

De asemenea, tinerii membrii ai „Partidului Nostru” au participat la discuția pe tema „Procesele de integrare în lumea care se schimbă”, împreună cu președintele Partidului Liberal Democrat din Rusia, Vladimir Jirinovski.

Anterior, alt activist al „Partidului Nostru”, de asemenea, a reușit să câștige un premiu în cadrul competiţiilor sportive. Sportivul din Bălți, Daniil Svaresciuc a participat la competițiile de lupte naționale ale Iacutiei, „mas-wrestling”. El a avut patru confruntări, trei dintre care le-a câștigat. Ceremonia de decernare a premiilor a avut loc pe scena principală a Parcului Olimpic. Delegaţia oficială din Iacutia i-a înmânat premiul. În această competiție au participat sportivi din mai multe țări și regiuni.

În orașul rusesc Soci, în perioada 14 octombrie – 21 octombrie, se desfășoară cel de-al XIX-lea Festival mondial al tineretului și studenților, în care participă peste 20 de mii de tineri din 150 de țări ale lumii. La Festival participă aproximativ 50 de tineri și tinere, activiști ai „Partidului Nostru”.