ARIPA TÎNĂRĂ A „PARTIDULUI NOSTRU” A ORGANIZAT O ACȚIUNE DE AMENAJARE A CAPITALEI DE NORD

08 Noiembrie 2017 1.424

Aripa tînără a „Partidului Nostru” – „Generația Nouă” a organizat o acțiune de înverzire a orașului Bălți, plantînd câteva zeci de arbuști și arbori.

„Generația nouă” amenajează orașul Bălți! Cei mai activi elevi și studenți ai „Generației Noi”, pe 3 noiembrie, au ieșit pe strada Kiev pentru a planta 75 de arbuști și 70 de arbori! Scopul principal al evenimentului a fost de a îmbunătăţi aspectul orașului iubit – se anunță în descrierea evenimentului – fiecare participant al mișcării tineretului „Generația Nouă” a realizat o muncă demnă și a rămas impresionat de această zi.

Mulți tineri au participat pentru prima dată la plantarea arborilor, ei au ajuns la concluzia că astfel de evenimente unesc locuitorii orașului și creează o atmosferă familială caldă.

Tinerii au avut o atitudine foarte responsabilă: fiecare arbore a fost plantat cu grijă, iar unora li s-a dat un nume. Perspectiva faptului că, deja în această primăvară, pe locul pustiu vor înverzi: teiul, catalpa, castanul, soforul, gladiţa și spirea, plantate de tineri, i-a inspirat la noi realizări!”