DATORITĂ EFORTURILOR CONSILIERILOR MUNICIPALI DIN PARTEA „PARTIDULUI NOSTRU”, VA FI REPARAT PAVILIONUL DE JOACĂ ÎNTR-O GRĂDINIȚĂ DIN CAPITALĂ

11 Octombrie 2017 861

Consilierii municipali din partea „Partidului Nostru” au reușit să obţină alocarea mijloacelor financiare necesare din bugetul capitalei pentru reconstrucția pavilionului de joacă la grădinița Nr.127 din sectorul Râșcani.

Consilierul Ilian Cașu a confirmat acest fapt în rețelele de socializare. Anterior, părinții ai căror copii frecventează instituția preșcolară s-au adresat cu cererea corespunzătoare la direcţia educație. Șefa grădiniței a informat că pavilionul se află în această stare de degradare deja de opt ani.

„Grădinița nr. 127 din sectorul Rîșcani. La rugămintea părinților și cu contribuţia activă a consilierilor municipali din partea „Partidului Nostru”, direcţia educaţie a sectorului Râșcani a găsit mijloacele necesare pentru a repara pavilionul de joacă al copiilor. În asemenea stare semiruinată pavilionul se află de opt ani. Lucrările de reparaţie vor începe luni!”- a spus Cașu în publicația sa.