Dumitru Ciubașenco, vicepreședinte PN – primul laureat al premiilor TRIBUNA 2017

12 Decembrie 2017 975

Vicepreședintele Partidului Nostru (PN), Dumitru Ciubașenco, a devenit laureat al premiilor TRIBUNA-2017. El s-a învrednicit de premiul –  „Cel mai activ promotor al politicii oneste”.

„Este o onoare. Titlul de care m-am învrednicit sună foarte frumos, ca un complement pentru un politician. Pe de altă parte, din observațiile mele, să fii un politician de succes în Moldova, în majoritatea cazurilor, poate sunt excepții, dar trebuie să fii un politican necinstit. Astfel, pe deoparte este o onoare, iar pe de altă parte, un politician cinstit în Moldova sună ca un fel de „лузер”, dar mă rog. Vă mulțumesc”, a precizat politicianul.

Dumitru Ciubașenco a primit tradiţionala statuetă în formă de tribună, confecţionată manual la comanda specială a portalului nostru, o sticlă de vin TRIBUNA, un Almanah Politic şi o Enciclopedie politică (editate de compania de consultanţă şi promovare a imaginii Poliexpert şi www.tribuna.md), noul roman al lui Igor Volniţchi „40 de zile şi o clipă suspendată”, dar şi un card de discount de la partenerii noştri: restaurantele „La Taifas”, „Caravan” şi „Erik the red”.

Andriana Cheptine